ANKARA / ÇANKAYA - SÜHA ALEMDAROĞLU ÖZEL EĞİTİM İŞ UYGULAMA MERKEZİ (OKULU)

Eyl

Okulumuz Müdür, Müdür Yardımcısı ve öğretmenlerimizle seminer çalışmaları kapsamında Okulumuz Dışarıda Etkinliği düzenlermiştir.

Eyl

Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Pınar Altınışık tarafından düzenlenmiştir.

PROJELERİMİZ

• Tübitak
  • E-twinning
  • Sıfır Atık
  • Erasmus

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı töreni uzun bir aradan sonra (pandemi nedeni ile) yeniden okulumuzda büyük bir coşku ve sevinçle kutlandı.

Nis

07.04.2022 tarihinde okulumuz öğrenci ve öğretmenleriyle Erimtan Arkeoloji Müzesi'ne düzenlediğimiz gezide, öğrencilerimiz müze gezisinin dışında uygulama etkinliğine de katılmışlardır.

Mrt

04 Mart 2022 Cuma günü saat 11:30'da tüm ülkede "Eş Zamanlı Tahliye Tatbikatı" okulumuz bünyesinde 3 idareci, 22 öğretmen, 8 personel, 19 öğrencinin katılımıyla başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram etkinlikleri kapmasında Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk'un 81 ildeki çocuklarla çevrimiçi buluşmasına okulumuz 4-A sınıfı öğrencilerinden Muhammed Medhad Ramzi katılmıştır. Sayın Bakanımız Ziya Selçuk okulumuz öğrencisi Muhammed Medhad Ramzi'ye İçimdeki Okul Sesleri adlı kitabını imzalayarak hediye etmiştir.